Nolan North: A rajongók nem akarnak Uncharted filmet! [VIDEO]

Nolan North, aki ugye Nathan Drake hangját kölcsönzi már a kezdetek óta az Uncharted játékokban, megszólalt a készülgető (?) Uncharted-film témájában. Ez a film amúgy olyan, mint a jeti: senki sem látta, de elvileg készül. Elvileg a Sony most 2017-ben szeretné kiadni (egy egyéves eltolás után), de mi őszintén szólva kb. nulla esélyt látunk arra, hogy bármiféle eredménye is legyen a projektnek, mert a film finoman szólva is káoszban van. És ezt megfejelte Nolan kijelentése is.

Szerinte tökmindegy, hogy ki lesz a főszereplő, a rajongók egyszerűen nem akarnak Uncharted filmet látni. Hozzátette, hogy nem tudnák megszokni, hogy más legyen a főszereplő – na és az arc: bár felismernék North hangját, de egy más arccal nem tudnák megszokni, nem tudnának kötődni Nathan Drake karakteréhez.

Amúgy mi sem értjük, hogy mi értelme van annak, hogy a Sony ebből csinál filmet: alapból van bőven jelenet a játékokban, szóval az élményben azért közel járhat az Uncharted trilógia egy filmhez. (Főleg a PS4-es Nathan Drake Collectionben érdemes meglesni, elég jól átpakolták a kurrens konzolra a PS3-as játékokat!)

Web Hosting

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu