PlayStation Plus egyedi tálalásban Angliában!

Miközben idén 20 éves Európában a PlayStation, így nem csoda, hogy a Sony ünnepel, de képesek itt-ott elég kreatív módon prezentálni évfordulójukat. Ezt az Egyesült Királyságban is meglépték, pedig alapjában véve nem valami elképesztő az ajánlat.

A kizárólag a GAME üzleteiben értékesített PlayStation Plus előfizetést ugyanis egy exkluzív Steelbook keretein belül kaphatjuk meg, hatvan angol fontért. Ezért egy egy éves előfizetést kapunk, illetve 20 fontot elkölthetünk a Store-on a Walletbe töltött pénz miatt. A Steelbook mellett ha szerencsések vagyunk, egy 20th Anniversary PlayStation 4-et is nyerhetünk, és mivel azt 1000 dollár fölött veszik eBayen (az úgy lazán az alap konzol árának majdnem háromszorosa!), ez kifejezetten ütős ajánlatnak ígérkezik!

Pláne a Steelbook miatt. Nagyon szépen rekreálták az eredeti PlayStation kinézetét, úgyhogy ez a későbbiekben is ott lehet a polcon a játékaink között. Már ezért megéri lecsapni egyre, nem? Amellett, hogy így tudunk majd PS4-en multizni és ingyen játékokat kapunk havonta, így lenne kézzelfogható tárgyunk is…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu