A Capcom egy Resident Evil animációs filmen dolgozik!

Milla Jovovich-rajongók kíméljenek, a Capcom most valami mást szeretne a Resident Evilből összehozni. Most a Marza Animation Planettel együttműködve dolgoznak azon, hogy egy egész estés animációs filmet pakoljanak ki a közönség elé. Az Inside információi szerint Takashi Shimizu (a Ju-on létrehozója) lesz az executive producer, Takanori Tsujimoto a rendező, a forgatókönyvet pedig Makoto Fukami (a Psycho-Pass után) fogja írni.

Egy teljes rebootra számíthatunk, de így is ismerős nevek lesznek a főszereplők: Leon Kennedy, Chris Redfield és Rebecca Chambers nevei mind ismerősek lehetnek. Hogy mit fognak ebből összehozni, halvány lila gőzünk sincs – a megjelenési dátum világszerte 2017-ben lesz esedékes, szóval még jó sokat kell várnunk arra, hogy láthassunk néhány jelenetet, így sok véleményünk nem nagyon lehet a Resident Evil CG-filmből – maximum annyi, hogy azért utaljon a korábbi játékok történetére itt-ott. Ez pedig talán elvárható, nem?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu