Dark Souls III – Közel egy órányi felvétel! [VIDEO]

Hiába játszott hol volt, hol nem voltat a Dark Souls III stressz-teszt bétája a PlayStation Pluson, végül mégis meglett, így a PS4-esek nekieshettek a FromSoftware készülőfélben levő játékának. Kapásból négy videó is felkerült, így közel egy órányit láthatunk, ráadásul tökéletes minőségben – ez a Souls-fanoknak maga a Kánaán lehet. Számunkra azért valami eléggé feltűnt…

Eléggé… Bloodborneos játékmenete lesz a Dark Souls III-nak. Ez azért annyira nem meglepő, mivel a Bloodborne PlayStation 4-exkluzívként hét számjegyű eladásokat produkált, meglepvén a FromSoftwaret és a Sony-t egyaránt, így viszont lehetősége lesz az Xbox One-osoknak és a PC-seknek is valami hasonlóval játszani. Hogy jó húzás-e ez, anyagilag szinte biztos. Mindenesetre a negyedik Souls játék újítani fog, ez már biztos. Csak ne legyen évente DS játék, mert az kicsit sok lesz egy idő után.

A Dark Souls 3. része Japánban 2016. március huszonnegyedikén, míg a világ többi részén áprilisban fog megjelenni PS4-en, Xbox One-on és PC-n.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu