Lesz Hard Reset PS4-en is! [VIDEO]

Újabb játék kerül PlayStation 4-re, igaz, ezúttal nem egy PS3-as, vagy még korábbi konzolos címről beszélünk, hanem egy, eredetileg PC-n megjelent FPS a hírünk tárgya. A Flying Wild Hog Hard Resetje még négy éve jelent meg és lényegében a klasszikus stílust hozta: lőni mindenre és mindenkire, aki mozog, miközben egy rakat fegyver közül választhatunk – ezt fejelte meg a cyberpunk stílus, amely jól áll azért a

Most bejelentésre került, hogy eme játékot ki fogják adni PS4-en is és eme bejelentéshez egy videó is dukál, amelyet a konzolos portból rögzítettek. Nem lesz ez rossz, de mi azért örülnénk, ha talán egy folytatáson dolgoznának a derék lengyelek, nem pedig csak egy korábbi címet tolnának át egy új platformra. Az EA vezérigazgató-helyettese, Peter Moore nem lőtt bakot – tényleg akkor van remake/port-őrület, ha kifogynak az ötletek.

Mindegy, a megjelenési dátumot viszont tmég nem közölték. Mi egy 2016 januári startra tippelünk, talán csak digitális formátumban, mivel nem látunk sok esélyt arra, hogy lemezen is elérhető legyen a Hard Reset.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu