Rock Band 4: Mennyit kellene költeni az összes DLC-re?

A Rock Band 4 már két hete elérhető a PlayStation 4-en. De tegyük fel, hogy megunjuk a lemezre zsúfolt zenéket. Összesen hatvanöt darab van rajta, ami egy kis idő után – a fanatikusoknak legalábbis mindenféleképpen – kevés lesz. Ilyenkor jön elő a DLC, és abból van bőven ehhez a játékhoz. Teoretikusan mi van akkor, ha nincsen egy PS3-as cím sem a birtokunkban (onnan ugyanis lehet importálni!) és minden egyes számot meg szeretnénk vásárolni? Matekóra jön!

1973 tracket vásárolhatunk pluszban meg. Ezek egyenként 1 dollár 99 centbe kerülnek. Egy kis számolással úgy uszkve 3926 dollárt költhetnénk el a teljes lista megvásárlásra. Ez forintban átszámolva egy baráti egyhavi államtitkári fizetés: 1 millió 76 ezer forint ugrana le a bankszámlánkról. Ez azért még külföldi viszonylatban is elképesztő. Pláne úgy, hogy a zenék felét olcsóbban be tudnánk szerezni mondjuk az iTuneson keresztül.

Úgyhogy ezzel talán rekordot is döntött a Rock Band: ennyi pénzt minden egyes DLC-ért más játékban szerintünk nem is lehet elkölteni!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu