Sony: Fontolgatjuk a PlayStation 4 teljesítményemelését!

Nocsak, a Sony tervezgeti, hogy valamilyen módon megtolja a PlayStation 4 teljesítményét. Erről a japán cég ügyvezető vezérigazgató-helyettese, Masayasu Ito beszélt a japán 4Gamernek. Ezt szoftveres frissítéseken keresztül szeretnék elérni, azaz magyarul a firmware-ekkel szeretnék összehozni a tuningolást.

Ezt a Microsoft már megtette korábban többször is, megemelvén a GPU órajelét, illetve a fejlesztőknek is több eszközt is adtak a jobb fejlesztés céljából. Ehhez hasonlót tervez a Sony is, ám Ito nem biztos abban, hogy ezt mikor és hogyan fogják meglépni – pláne úgy, hogy a PlayStation 4 alapból erősebb hardverrel érkezett, mint a Microsoft konzolja, nem annyira sürgeti őket a szituáció.

Ito szerint lehetséges, hogy a PS4 hamarosan az Ultra HD Blu-ray támogatást megkapja, így egy megújított konzol lépne a piacra (lecserélvén a Blu-ray-jel kapcsolatos hardverelemeket), hogy a nagyobb kapacitású lemezeket (50/66/100 gigabyteos kapacitás, 4K felbontás!) is lejátszhassa…

Majd meglátjuk, hogy mikor szánják el magukat.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu