Fallout 4: Lesz sör is!

A Fallout 4 komoly hypeot kap a Bethesda-tól, ami nem is csoda – nagyon sokan várják már a poszt-apokaliptikus akció-RPGFPS hybrid megjelenését. A játék maga már elkészült és a lemezek is várják a szállítást a boltokba.

Mind a 27 (!!!) verzió kész, ami ugye a három platform között (PS4, Xbox One, PC) oszlik el. Nem tökölt a Bethesda, ugyanis erről egy képet is közzétett. Vault Boy approves!

De a Fallout brand még sör formájában is alkalmazásra kerül. Nem tévedés, komolyan lesz Fallout sör!

De a Fallout brand még sör formájában is alkalmazásra kerül. Nem tévedés, komolyan lesz Fallout sör! A Bethesda ugyanis a Carlsberggel kötött egy megállapodást, hogy ők gyártsanak ilyen márkájú sört. Ez talán világelső húzás a két cég részéről. A Fallout sör 4 százalékos alkoholtartalommal, 330 ml-es üvegben érkezik, és november ötödikétől már szállítják is a vásárlóknak a készletből. Eme oldalon lehet meg is lehet venni a magunkét: http://www.amazon.co.uk/dp/B016XZVE96 – talán mondhatjuk, hogy Beer. Beer never changes!

De messze van még november tizedike…

De a Fallout brand még sör formájában is alkalmazásra kerül. Nem tévedés, komolyan lesz Fallout sör!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)