Novemberben jönnek az új PS4 előlapok

A Tokyo Game Show során került bejelentésre a négy új DualShock 4 színárnyalat, illetve egy rakat PlayStation 4 előlap a japán közönségnek. Persze az ottani kínálathoz képest (főleg, ha figyelembe vesszük a külsős gyártók által készítetteket) az európai merevlemez-fedőkből nem lesz akkora színkínálat, de legalább valamit mi is kapni fogunk.

Négy színárnyalatot kapunk: neon narancs, aqua kék, piros és gleccser fehér színek lesznek november tizennyolcadikától kaphatóak az Egyesült Királyságban és Ausztráliában. Persze ez elég önző lépés lenne, ha nem lennének ezek Európa-szerte kaphatóak, úgyhogy az ottani starthoz képest egy kicsivel később, de itt is tuti értékesítésre kerülnek az előlapok!

A Sony az észak-amerikai régióra is tervezi ráereszteni ezeket, ám ezt egy későbbi időpontban fogják megtenni. Pontos dátumot a Sony még nem közölt, ami azért elég fura. Kihagynák a karácsonyi rohamot? Vagy talán még nem tudják ők sem, hogy mikorra lesz elég készletük az ottani közönségnek?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu