Menu

Assassin’s Creed Syndicate: Framerate-teszt [VIDEO]

A Digital Foundry szokásukhoz hívően újra tesztpadra rakott egy játékot és annak két konzolos verzióját: ezúttal az Assassin’s Creed Syndicate került kivesézés alá – persze a PC-s verziót még nem tudták szemre vételezni, mivel annak megjelenése november 19-én lesz esedékes. Így csak a két konzolos verziót vetették össze egymással.

Először is mind a két konzolon 900p felbontású a játék. (Még a PlayStation 4-en is, a Ubisoft ezzel tudta talán elérni a stabilabb framerate-et?) A tavalyi Unity után, amelynek a rajtjáról nem sok jót tudunk elmondani, a Syndicate már valamivel jobban fut, de a 30 képkockás képfrissítésről így is lezuhan mindkét platformon, de főleg az Xbox One-on. Ezzel kb. kiegyenlítődött a helyzet: tavaly a Unity a Microsoft konzolján futott jobban, idén a Syndicate pedig a Sony-én… és ezt a marketinggel is eljátszották a két játék során. Csak nincs valami összefüggés?

A Metal Gear Solid V: The Phantom Pain után ez eléggé ledöbbentő: míg ama játék PS4-en 1080p-n szinte megállás nélkül hozta a 60 fps-t, addig a Ubisoft játéka 900p-n is problémásan megy 30-on. Talán nem kéne évente erőltetni ez a sorozatot…

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu