Menu

Fallout 4: Szerencsére lesz pre-load

Egy Fallout-szintű játékot nem lehet viszonylag kicsi méretben elintézni, továbbá nem mindenkinek van NASA-szintű internete, főleg az Egyesült Államok területén. Így aggódhatnak a játékosok, akik a Fallout 4-et digitálisan vásárolták meg és nincs valami gyors internetük. Ezzel kapcsolatban reagált a Bethesda, de aggodalomra semmi ok…

Miközben a Fallout 4 már mind a 27 verziójában elkészült és a lemezek már bátran várják a boltokba történő szállítást, a digitális verzióval kapcsolatban bejelentették, hogy néhány nappal a megjelenés előtt már elkezdhetik letölteni a játékot PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n egyaránt, hogy november tizedikén már bátran a játék poszt-apokaliptikus, nukleárisan lerongyolt világába ugorjanak a játékosok platformtól függetlenül.

Kár, hogy még nem közöltek konkrét dátumot ezzel kapcsolatban, de legalább megnyugodhatunk. Addig is rendeljünk Fallout sört! Nem vicc, tényleg van ilyen, erről írtunk a minap… a sör november ötödikétől kerül kiszállításra, a játék pedig ugye 10-én fog érkezni.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu