Shenmue: A régebbi részek is megjelenhetnek PS4-en

Miközben a Shenmue 3 már nagyban készülget (és Yu Suzuki szerint kérdéses a 60 fps elérése), már-már magától értetődő kérdés lehet az, hogy az első két résszel kapcsolatban mi a helyzet, ezek is játszhatóak lesznek-e modern hardvereken? Ezzel kapcsolatban szólalt fel a SEGA európai marketingfőnöke.

Jon Rooke szerint a SEGA szeretné emlékeztetni az embereket arra, hogy miért is lett olyan népszerű a Shenmue jó másfél évtizeddel ezelőtt. Tehát körmönfontan megfogalmazta, hogy tervezik újra kiadni eme játékokat. Hozzá kell azért tennünk, hogy a Shenmue III PlayStation 4-re és PC-re fog megjelenni, szóval nyilvánvalónak tűnhet, hogy az 1-2 is eme platformokra lehet elérhető. Talán a 3. rész kiadása előtt hozhatják ki, hogy bemelegítőt kapjunk – jó lenne, nem?

Látván, hogy a SEGA korábban a Sonic Adventure-t is kihozta a Dreamcastről más platformokra, logikus lépésnek tűnhet új helyszín(eke)t adni a Shenmue játékoknak is. Talán hamarosan be is jelentik, hogy készül, készül, készülget a port…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu