Outlast 2: Jövőre újra retteghetünk [VIDEO]

Nem túlzás azt mondani, hogy az Outlast a PlayStation 4 egyik legrettegettebb játéknak tekinthető – ez amúgy a kiegészítő Whistleblowerre is vonatkozik. Nem a jumpscare műfajába ugrott bele, hanem komolyan rettegés alatt tartott minket. Na, a Red Barrels be is jelentette, hogy már dolgoznak a folytatáson. Jaj a szívünknek…

Az Outlast 2 ugyanabban az univerzumban fog játszódni, mint az első rész, de más helyszín és más karakterek fogják várni majd a játékosokat. Így el is gondolkodunk azon, hogy vajon lesz-e áthallás az első rész irányába, avagy sem – minden bizonnyal lesz itt-ott egy biccentés afelé.

A megjelenés 2016 őszén esedékes PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Talán nem lesz rövid olyan mértékben, mint amit eddig láttunk. Ha ez meglesz és megtartják a stílusukat, akkor új királyt köszönthetünk a műfajban – annak ellenére, hogy mindössze tizenkét fős volt a Red Barrels csapata az első rész PS4/XB1 port megjelenése után, ez igencsak impresszív eredménynek tekinthető.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu