[PGW 2015] Ratchet & Clank – Új játékmenet [VIDEO]

Jövő tavasszal dupla dózist fogunk kapni Ratchetből és Clankből. Nem elég, hogy egy egészestés animációs film készülget, emellett az első, eredetileg PlayStation 2-re fejlesztett játék is egy alapos arcfrissítéssel fog kijönni a PlayStation 4-re.

És mekkora látvány a két videó! Bár a Future-trilógia a PlayStation 3-on már elég durván festett – már-már megütvén a Pixar stílusát, ami nem mindegy! -, az Insomniac Games még egyet csavart az egészen. Nagyon komoly javulásnak esett áldozatául (?) a megvilágítás, de a két főhős is brutálisan ki lett dolgozva. Érdemes megnézni, mit hoztak össze! Hangulatos, mégpedig nagyon.

Remélhetőleg ez egy kis burkolt teszt lesz arra, hogy mekkora kereslet lenne egy, a klasszikus stílust bevető új felvonásra, amely kizárólag a PlayStation 4-et támadná be. Ha sokan veszik majd a játékot – és esélyes, hogy ez be is fog következni -, akkor talán a Sony Computer Entertainment kiadhatja az ukázt a folytatásra. Mi őszintén örülnénk neki.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)