Menu

Quantic Dream: PS4 = Jobb grafika, továbbfejlesztett érzések [VIDEO]

A Quantic Dream játékát, a Detroitot a Paris Game Week során jelentette be a Sony – és mi már jó ideje sejtettük, hogy ezt meg fogják lépni. Elvégre David Cage maga már beszélt arról, hogy készül egy PS4-only játék, bár nem sejtettük azt, hogy a 2012-es Kara techdemót fogják továbbvinni.

Cage elmondása szerint a Detroitban egy új 3D-s enginet használnak, és ennek – illetve a PlayStation 4 erejének – segítségével képesek komolyabb grafikát alkalmazni, ami viszont a karakterek érzéseit javíthatja fel. Itt értelemszerűen az arcmimika javulására gondol Cage, de a megvilágításról és a környezet életszerűbb prezentálásáról se feledkezzünk meg. Utóbbinál egy példa mondjuk egy főutca, amelyen nagyobb lehet a kocsik forgalma, illetve több járókelő bóklászhat el a szereplő(k) mögött.

Valamiért meg is értjük, hogy a PS3-as techdemót végül miért is a négyes játékállomásra fejlesztették – elég komoly látványvilággal rendelkezik a Detroit, így Kara és a többi android még életszerűbbnek tűnhet a megjelenés pillanatában, ami egyszer csak bejelentésre kerül.

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/