Quantic Dream: PS4 = Jobb grafika, továbbfejlesztett érzések [VIDEO]

A Quantic Dream játékát, a Detroitot a Paris Game Week során jelentette be a Sony – és mi már jó ideje sejtettük, hogy ezt meg fogják lépni. Elvégre David Cage maga már beszélt arról, hogy készül egy PS4-only játék, bár nem sejtettük azt, hogy a 2012-es Kara techdemót fogják továbbvinni.

Cage elmondása szerint a Detroitban egy új 3D-s enginet használnak, és ennek – illetve a PlayStation 4 erejének – segítségével képesek komolyabb grafikát alkalmazni, ami viszont a karakterek érzéseit javíthatja fel. Itt értelemszerűen az arcmimika javulására gondol Cage, de a megvilágításról és a környezet életszerűbb prezentálásáról se feledkezzünk meg. Utóbbinál egy példa mondjuk egy főutca, amelyen nagyobb lehet a kocsik forgalma, illetve több járókelő bóklászhat el a szereplő(k) mögött.

Valamiért meg is értjük, hogy a PS3-as techdemót végül miért is a négyes játékállomásra fejlesztették – elég komoly látványvilággal rendelkezik a Detroit, így Kara és a többi android még életszerűbbnek tűnhet a megjelenés pillanatában, ami egyszer csak bejelentésre kerül.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu