PlayStation Store: PS4-es avatar-vásárlósdi jön

Jövő héttől a PlayStation Store-on lehetőségünk lesz arra, hogy a PS4-ünkön avatárokat vásárolhassunk – igen, eddig ezt nem tehettük meg, ami azért kicsit érdekes lépés a Sony-tól. Mi a helyzet azokkal, akiknek a PS3-ján már volt? Szerencsénkre azokat ingyen át fogják hozni eme konzolgenerációra.

Elég meredek lesz a kínálat – mivel bőven ötezer fölött lesz a számuk -, van itt elég furcsa is közöttük. Csak ezzel van egy kicsi probléma: nem nagyon figyeltek oda a helyesírásra egyes avatarpackoknál. Mint például a hír alatti képen a Better Late Than Never a képen Then lett, ami azért angolul mást jelent. (Ezek után elgondolkodunk azon, hogy erre ki költene két dollárt…)

Elég meredek lesz a kínálat - mivel bőven ötezer fölött lesz a számuk -, van itt elég furcsa is közöttük. Csak ezzel van egy kicsi probléma

Oké, örülünk az avatarok költöztetésének, de azért lehetne mással is újítani, mint például az ID-nk megváltoztatásával (ami a Sony szerint nem éppen lehetséges) – remélhetőleg a 4.00 firmware frissítésben, amivel kapcsolatban a Sony már végzett egy felmérést, lesz valami ehhez kötődő javítás is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu