The Witcher film készül!

Újabb franchise lép a ringbe: a Witcher, amely ugye három játékból álló sorozat a 2007-es első résztől kezdve, eredetileg még 1986-ban került papírra a lengyel író Andrzej Sapkowski tollából. Most viszont hivatalos lett az, hogy 2017-re tervezik az első filmet, amellyel egy sorozatot szeretnének elindítani. A történet alapjául a The Lesser Evil névre hallgató írás fog szolgálni.

Látványvilág tekintetében magas minőségre számíthatunk, ugyanis emögött a Platige Films áll – ez a Platige Image leányvállalata, és mivel a Platige volt a felelős az eddigi majdnem összes Witcher kisfilmért a játékokban, ne adjuk alább az elvárásainkat itt sem. Tomek Baginski (a The Cathedral rendezője – eme posztjáért még Oscarra is jelölték!) állt a The Witcher 2 nyitófilmje mögött is, szóval ezen a téren nem lesz probléma.

Az az érdekes, hogy a Platige egy betűvel nem említette eddig meg a CD Projekt RED-et, akik ugye népszerűvé tették Sapkowski művét Lengyelországon kívül is. Mivel övék a The Witcher márka jogai, lehet, hogy ebből még baj lehet. Majd meglátjuk!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)