Call of Duty filmre és Skylanders rajzfilmre is számíthatunk

Az Activision Blizzard is belép a filmszakmába, úgyhogy az Ubisoft, a 2K és a többiek újabb ellenlábast kapnak a mozikban is azok után, hogy megszületett az Activision Blizzard Studios, amelynek az egyik főnöke az ex-Disney-alkalmazott Nick Van Dyk lesz, a senior creative executive pozícióban ülő kollégáját még nem nevezték meg.

Az Activision Blizzard Studios első alkotása a Skylanders rajzfilm lesz, amelyet a Futuramából ismerős Eric Rogers fogja felügyelni. Emellett biztosan számíthatunk egy Call of Duty filmre (csodálkozunk, hogy mi tartott ennyi ideig ezzel a franchise-zal kapcsolatban) is. A tervek szerint egy sorozatot indíthatnak be ezzel, akár egy TV-s adaptációt is elképzelvén a későbbiekben. (Ugye ezzel nem egy Call of Duty-valóságshowt fognak létrehozni?)

Tehát az Activision tovább terjeszkedik és a két legsikeresebb franchise-uk már készül a moziba történő átugrásra. Azon meglepődtünk, hogy a Destiny nem került a bejelentésükben megemlítésre, holott az is az egyik Acti-húzóágazat lett…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu