Menu

Call of Duty filmre és Skylanders rajzfilmre is számíthatunk

Az Activision Blizzard is belép a filmszakmába, úgyhogy az Ubisoft, a 2K és a többiek újabb ellenlábast kapnak a mozikban is azok után, hogy megszületett az Activision Blizzard Studios, amelynek az egyik főnöke az ex-Disney-alkalmazott Nick Van Dyk lesz, a senior creative executive pozícióban ülő kollégáját még nem nevezték meg.

Az Activision Blizzard Studios első alkotása a Skylanders rajzfilm lesz, amelyet a Futuramából ismerős Eric Rogers fogja felügyelni. Emellett biztosan számíthatunk egy Call of Duty filmre (csodálkozunk, hogy mi tartott ennyi ideig ezzel a franchise-zal kapcsolatban) is. A tervek szerint egy sorozatot indíthatnak be ezzel, akár egy TV-s adaptációt is elképzelvén a későbbiekben. (Ugye ezzel nem egy Call of Duty-valóságshowt fognak létrehozni?)

Tehát az Activision tovább terjeszkedik és a két legsikeresebb franchise-uk már készül a moziba történő átugrásra. Azon meglepődtünk, hogy a Destiny nem került a bejelentésükben megemlítésre, holott az is az egyik Acti-húzóágazat lett…

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu