Menu

Rainbow Six Siege – Egy évig ingyen tartalmak [VIDEO]

A Ubisoft felfedte terveit a Rainbox Six Siege megjelenése utáni időszakkal kapcsolatban. Természetesen nem fogják egyből hátrahagyni a csapatos shootert, sőt, egy nyolcvan fős csapat kizárólag arra fog törekedni, hogy a multiplayerből érkező feedbackek során finomhangolják majd folyamatosan a játékot.

Négy „szezonra” fogják bontani az ingyen tartalmakat. 8 új karakter, 4 új pálya, új elsődleges és másodlagos fegyverek, de persze nem lesznek pikk-pakk elérhetők. Renown-nal nyithatóak meg, de ezeket folyamatosan kapjuk, ha csak simán játszunk (attól függően, hogy nyerünk/vesztünk, ranked meccseket játszunk-e vagy sem, többet, kevesebbet kaphatunk), de R6 Creditekkel is megnyithatjuk a fegyverskineket – ez a fizetős megoldás.

A skinekből a magasabb tierek lesznek fizetősek, de ezeknek nem lesz hatásuk a játékmenetre! Tehát aki perkál, annak igen, jobb kinézetű lesz a fegyvere, de ugyanazt fogja tudni, mint amit egy kisebb tierű.
Itt nincsen paywall. Ebből érdemes lenne másoknak is tanulnia (a Capcom is hasonló megoldásra megy a Street Fighter V-tel).

Spread the love

theGeek TV

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu