Menu

Fallout 4: Problémás a rajt [VIDEO]

Bár jó ideje vártunk már a Fallout 4-re, sajnos eléggé akadozik itt-ott a várva várt poszt-apokaliptikus RPG. A DigitalFoundry tesztjei szerint az Xbox One bár az effektigényes lövöldözéses jelenetek közben kicsivel jobb framerate-et produkál, néhol konkrétan megáll egy másodpercre a játék tölteni. Akkor még nem is beszéltünk a töltési időkről, van, ahol 24 másodpercet töltöget egy épületből való ki-, vagy belépés.

A Bethesda nincsen kibékülve a teljesítményre épülő optimalizációval sem, hiszen bár mindkét platformon 1080p-n fut, a framerate egyik konzolon sem harminc fps fölé, sőt, inkább itt-ott alá megy. Maguk a játékosok is raktak már fel egy videót, volt, akinek lazán 10 fps alá zuhant egy csata közben. Jesszus!

Szerencsére nem lesz patcheletlen a Fallout 4 sem (manapság minden játék kap ilyet, nem?), szóval addig is remélhetőleg nem fog nagy gondot okozni az itt-ott diavetítésre zuhanó képfrissítési ráta. Ha meg igen, nos… na akkor baj van. A játékmenet viszont elég durvának tűnik az eddig látottak alapján.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu