Cenzúrázott Street Fighter V! [VIDEO]

Úgy tűnik, hogy egyeseknek nem nagyon tetszett két női karakter, illetve azok mozdulatai a Street Fighter V-ben. A legújabb bétában ugyanis Cammy és R. Mika is minimálisan is, de módosult az eddig látottakhoz képest – ha nem nagyon követjük figyelemmel, talán fel sem tűnne, de mi azért bemutatjuk, hogy mi történt a két hölggyel kapcsolatban.

Rainbow Mika egyik támadása úgy kezdődött eredetileg, hogy rácsapott fenekére. Ezt a Capcom most már kivágta a játékból. A kivégző mozdulatánál sem tartja már a lábai között ellenfelét, ezt is módosította a Capcom. Cammy-vel kapcsolatban a belépő mozdulattal kapcsolatban változtatták meg a fejlesztők a kameraállást. Most már nem láthatjuk Cammy… khm, privát részeit a belépésekor. Csak egyetlen kérdésünk lenne ezekkel a változtatásokkal kapcsolatban: mióta tekinthetőek offenzívnak eme mozdulatok? Legközelebbb mi lesz, Ryu szakállát fogják levágni?!

Ezekről a módosításokról lehet látni két videót a hír alatt. A Street Fighter V 2016. február tizenhatodikán fog megjelenni PlayStation 4-re és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu