Darth Vader DualShock 4 – Különállóan is megvásárolható lesz

A Star Wars Battlefront, amely egy hét múlva már kinn lesz, rendelkezni fog egy limitált kiadású PlayStation 4 bundlevel, amelynek a része egy speciális festésű DualShock 4. A Sony viszont úgy döntött, hogy nem csak a DICE játékához köthető bundle keretein belül lehet beszerezni a kontrollert, ugyanis különállóan is megvásárolhatjuk majd.

Sajnos azzal kapcsolatban még nem közöltek információkat, hogy mikortól is kapható majd a Darth Vader DualShock 4, plusz az árral kapcsolatban sem mondtak még semmit. A mi tippünk körülbelül 65-70 euró lenne, mert nem tartjuk kizártnak, hogy az alapár fölé fogják helyezni a gonosz nagyúr által inspirált Sony kontrollert. Amerikában a Walmart már péntektől értékesíteni fogja, igaz, az ottani régió sem kapott még árcímkét. Ez kicsit furcsa.

A Battlefront tizenhetedikén fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re – már azt is tudjuk, hogy mekkora helyigénye lesz, hiszen tegnap erről is beszámoltunk már.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu