Mennyire szkriptelt a CoD Black Ops III kampánya? [VIDEO]

Múlt héten pénteken jelent meg a Call of Duty Black Ops III a Treyarchtól, így talán volt már olyan az olvasók között, akinek volt ideje végigvinni a sztorimódokat. Nos, az egyikkel kapcsolatban sikerült a Kotakus Kirk Hamiltonnak egy érdekes, illetve egyúttal elszomorító felfedezést tennie. Miről is beszélünk pontosan?

Van a történet során egy rész, ahol az AI irányítja a kocsit, mi meg lövünk a robotokra eközben. Vagy legalábbis kellene. Ugyanis nem muszáj! Ezt a lenti videó tökéletesen prezentálja: az első fél percben még minden menetrend szerint halad, de utána nem sokkal Kirk átmegy pacifistába – és semmi problémája nincs belőle! Simán megy tovább minden, mintha mi sem történt volna.

Ez azért eléggé elkeserítő, hiszen bár néha tényleg jó szkriptelni egyes jeleneteket, mégis a fejlesztők képesek átesni a ló túloldalára, amelyet itt sikeresen meg is csinált a Treyarch. Az agyonszkriptelt pályarészen így nem kellene végigmenni. Szerencsére ez csak a kurrens-gen (PS4/Xbox One/PC) trión van, mivel a PS3/X360-as portból a Beenox és a Mercenary Technology kispórolta a sztorit.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu