EA Sports UFC 2 – Már készül, tavasszal itt is lesz [VIDEO]

Az EA Sports az UFC-re (Ultimate Fighting Championship) is lecsapott korábban, ennek az első kurrens generációs eredménye volt az EA Sports UFC tavaly nyáron PlayStation 4-en és Xbox One-on. A bunyó eredménye szódával elment, de lett volna még a játékban potenciál. Ezt szeretné elérni most az EA Sports

Az új trailer – amelynek a neve Vision Trailer – épp erre törekszik, hogy közölje velünk az elképzeléseit. Mást nem nagyon tud, mert játékmenetet, azt bizony nem látunk ebben a kisfilmben. Ez egy kis aggodalomra adhat okot, hiszen az első résznél az MMA-fanokat sikerült felhypeolni, de a végeredmény gyenge lett. Ráadásul az, hogy jövő tavasszal lesz esedékes a megjelenés,, miközben úgy tűnik, hogy még nincs bemutatható állapotban a folytatás, nem tűnik biztatónak.

Ráférne a kevert küzdősport rajongóira egy minőségi MMA játék. Talán az EA Sportsnak másodszorra összejön a PlayStation 4-en egy elfogadható szintű, nem összecsapott valami.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu