Star Wars Battlefront: Season Pass részletek

Nincsen Electronic Arts-által kiadott FPS játék Season Pass nélkül *khm* Battlefield *khm* – így a Star Wars Battlefront is meg fogja ezt kapni. Most viszont a DICE részletezte, hogy mikre számíthatunk majd a kiegészítőkben – az első 2016 elején fog érkezni.

Aki megveszi a Season Passt, egy Shoot First emojit kap (ennek aztán sok értelme van), két héttel korábban férhet hozzá a DLC-khez, négy új játékmód fog érkezni (ezt még nem részletezték), 16 új pálya fog érkezni, 4 új hős/gonosz, illetve 20-nál is több jármű/fegyver/Star Card a lázadóknak és a császári oldalon küzdőknek egyaránt. Ez az egész összesen 4 DLC-be lesz leosztva.

Ebből többnyire csak a 16 pálya és a 4 új szereplő jelenléte tűnik biztatónak. Az viszont még eléggé aggasztónak tűnik, hogy nem közöltek semmilyen részletet a játékmódokról és a pályákról sem. Legalább ezzel kapcsolatban mondhattak volna valamit.

Ezek után egy picit tartunk a kedden érkező Star Wars Battlefronttól – lehet, hogy hosszabb távon nem lesz sok élet eme játékban sem…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu