Fallout 4: Na, ez már egy durva bug! [VIDEO]

Bethesda. Bethesda never changes. Szokás szerint – komolyan, ez már tradíció náluk – a Fallout 4 sem vett tökéletes rajtot. Már azt is felfedezték a játélosok, hogy van egy szoba, amelyben minden tárgy és fegyver fellelhető. Sőt, egy glitchnek köszönhetően korlátlan kupakkal is rendelkezhetünk. Mi viszont nem számolnánk be ezekről, hogy ne rongáljuk meg a játékélményt. Ehelyett figyelmeztetnénk.

Eme glitch mind a három platformot érinti és a Mosignor Plaza helyszínhez köthető, minden bizonnyal a Valentine-nal történő találkozásnak is része van ebben. Érdemes elkerülni eme helyszínt és az ehhez köthető questet, mert nagy eséllyel kiakad a játék és egy régebbi elmentést leszünk kénytelenek használni a folytatás érdekében.

A Bethesda még nem reagálta le ezt a bugot, úgyhogy minden bizonnyal hamarosan egy újabb patch fog készülni a poszt-apokaliptikus RPG-hez, ugyanis a konzolparancsok használata nélkül így a játék végigjátszhatatlan. Ez bizony nagy blama!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu