Star Wars Battlefront: PlayStation 4-en nagyon szuperül fut [VIDEO]

A DigitalFoundry kielemezte a DICE játékának, a Star Wars Battlefrontnak a PlayStation 4-es portját. A tesztjeik alapján kijelenthető, hogy nagyon korrekt framerate-en fut a shooter! Az alfa és a béta változatokhoz képest remek optimalizációt kapott eme FPS, így eszméletlen javulást mutat be.

Nincsen akadozás és szaggatás, ehelyett szinte probléma nélkül fut 60 fps-sel, és csak nagyon komolyabb akciók során megy 58-59-re! A DICE tökéletesen kiaknázta a Frostbite 3 engine képességeit, plusz minden bizonnyal a Sony árgus szemmel figyelte a munkájukat: elvégre nem véletlenül jött ki egy sima és egy limitált PS4 bundle eme játékkal!

A mai nap jelent meg a Battlefront és a közelmúltban elég sok mindenről írtunk a játékkal kapcsolatban: a Season Passról, a Battle of Jakku DLC-ről, az első napi patchről, a fejlesztői naplóról, amely a hősöket mutatja be… tehát jóformán minden egyes részlet bemutatásra került. A tesztek alapján viszont nem tűnik átütő sikernek a BF: Metacriticen 80 pont alatt található jelenleg a DICE játéka. Ja, és persze, hogy szerverproblémák vannak jelenleg…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu