Menu

Digitálisan is kelendő a Fallout 4

A Bethesda játékával, a Fallout 4-gyel kapcsolatban végre digitális eladási adatokat is tudunk, igaz, ezt még mindig nem maga a kiadó/fejlesztő publikálta. A SuperData viszont kiszámolta, hogy a digitális eladásokkal kapcsolatban miként szuperál – ugyanis természetesen itt is jó számokat mutathat fel a poszt-apokaliptikus történet – a Bethesda Game Studios játéka.

Mint kiderült, eddig 1,87 millió digitális eladást hoztak össze – ez azért elég komoly egy hét alatt, nem? Ebből egy milliónál is többet a PC-s kiadás hozott össze, míg a maradékon osztozik a PlayStation 4-es és az Xbox One-os digitális változat. Ez úgy barátok között is száz millió dollárt hozott be a Bethesda-nak. Nem rossz teljesítmény.

Viszont itt is figyelmeztetnénk, a Fallout 4 sajnos rendelkezik egy olyan buggal, ami a játékot végigjátszhatatlanná teheti! Erről tegnap részletesebben beszámoltunk. Sajnos nincsen rózsa tövis nélkül ebben az esetben sem. Addig is érdemes máshol eltöltenünk pár órát, ugyanis ezt illene patchelnie a Bethesda-nak.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu