Maga Jade Raymond dolgozik az új EA-s Assassin’s Creed utánérzésen!

Eddig is tudtuk, hogy Jade Raymond, aki korábban a Ubisoftnál dolgozott, átlépett az Electronic Artshoz, ahol létrehozta a saját stúdióját, a Motive-ot. Arról is írtunk már, hogy az EA maga is tudja, hogy a nyílt világú játékok terén elmaradásban van a többi kiadóhoz képest. Már ekkor is sejtettük, hogy a kettő egymáshoz fog kötődni, most viszont már hivatalosnak is mondanánk.

Az EA pénzügyi vezetője, Blake Jorgensen a San Franciscoban megrendezett UBS Global Technology konferencián beszélt erről a témáról. Jörgensen megerősítette a korábban hallottakat, ugyanis ők nem nagyon vannak még otthon az Assassin’s Creed-szerű játékok műfajában, majd hozzátette, hogy Jade Raymond már dolgozik egy ilyen stílusú projekten a Motive-on keresztül.

 

Na, akkor most már hivatalosan kibújt a szög a zsákból: várjuk akkor a leleplezést. Ha fogadunk kellene rá, akkor a 2016-os E3-on kerülhet erre sor. Remélhetőleg nem fognak évente kiadni egy újabb felvonást, mert az már sok lenne.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu