Beyond: Two Souls, Heavy Rain – Végre tudjuk, mikor jönnek PS4-re

A Quantic Dreamnek úgy lazán öt hónap kellett ahhoz, hogy az E3-as bejelentés után végre kibökjék, hogy végül is mikor ugranak át a PS4-re a PS3-as játékai, név szerint a Beyond: Two Souls és a Heavy Rain. Jobb később, mint soha, gondolták – de nézzük a két megjelenési dátumot, mert nem fognak együtt megérkezni!

A Beyond: Two Souls érkezik előbb, mégpedig már november huszonnegyedikén fel fog bukkanni a PlayStation Store-on, mégpedig 30 dollárt kóstálva. Persze nem egy satnya portról beszélünk: 1080p-n fog futni a játék, mégpedig felfrissített grafikai effektekkel (motion blur, bloom, jobb megvilágítás, árnyékok). Minden jelenet végén kiijelzi nekünk a játék a döntéseinket, összehasonlítván a többi játékos választásaival (olyasmi, mint amit a Telltale és a Dontnod is csinált az epizodikus játékaikkal). A végigjátszás után újrajátszhatjuk majd a Beyondot, mégpedig időrendben, ami hiányzott a PS3-as eredetiből. Az irányítás jobb és a harci jelenetek nehezebbek lesznek, illetve az Enhanced Experiments DLC is alapból a játékban lesz.

A Heavy Rain PS4 portja pedig 2016. március elsején jön, és ha megvettük a Beyondot, akkor a Heavy Rain egy „jelentős”, eddig még be nem jelentett mértékű kedvezménnyel vásárolható majd meg.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu