Középkori csihipuhi harmadszor – PS4-re is érkezik a Chivalry: Medieval Warfare [VIDEO]

A Tom Banner Studios csak nem hagyja nyugodni a Chivalry: Medieval Warfare-t. Azok után, hogy 2012-ben eredetileg PC-re, majd 2014 végén/2015 elején PS3-ra és Xbox 360-ra kiadták az Activisionön keresztül, most az Acti még tovább tolja konzolokon, immáron a kurrens-gen PS4/XBox One párosra. Ezzel tehát már harmadszor fog megjelenni eme játék, ami három év alatt nem kis teljesítmény!

A PlayStation Store-on december másodikától lesz elérhető eme huszonnégy fős online multiplayert, huszonöt pályát, dedikált szervereket, illetve egy maximum hat fős horda módot tartalmazó középkori üsd-vágd, amely váltja a belső és a külső nézeteket számunkra, ha erre van igényünk. Lesz egy Ultimate Edition kiadás is, amelyben az összes DLC is megtalálható az alapjátékon kívül.

A játék amúgy tényleg nem rossz, csak úgy tűnik, hogy az Activision szeretne berámolni még egy kis pénzt a széfjeikbe ezzel a lépéssel, de attól tartunk, hogy ez sem lesz sokkal több egy átlagos kurrens-gen portnál.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu