Menu

A legtöbben PlayStation 4-en Star Wars Battlefrontoznak!

Még kedden jelent meg a DICE legújabb játéka, a Star Wars Battlefront PlayStation 4-re, PC-re és Xbox One-ra. A Frostbite engine-t alkalmazó shooter hatalmas sikert aratott a Sony konzolján. Bár valamilyen szinten ezt vártuk, hogy bekövetkezik, de mégsem ekkora mértékben számítottunk eme sikerre PS4-en.

A PlayStation 4-en ugyanis többen játsszák a Battlefrontot, mint az Xbox One-on és a PC-n együttvéve! Ez nem vicc, 98254 aktív játékos volt egy adott pillanatban a szervereken PS4-ről, míg Xbox One-on 50573, PC-n pedig csak 19889 játékos játszott. Egy 24 órás csúcsszámot is közöltek: 187286 PS4-en, 110817 XB1-on, 49871 PC-n. Akárhogy is forgatjuk a számokat, a PS4 túlnyomó többségben marad.

Ez azért is lehetséges, mert ugye PS4-ből sokkal többet vettek idáig, mint Xbox One-ból, ráadásul a Sony és az Electronic Arts megállapodása miatt PS4-es bundlet, illetve egy limitált kiadást is adtak ki a Battlefrontból, amelyek ugye bónuszként hozták a PS2-emuláció meglepetését is.

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy PS4-en szebb a játék, ráadásul a framerate is szinte végig tartja a 60 FPS-t…

Spread the love

No comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/