Afro Samurai 2: Oltári kudarc, pénzvisszafizetés, nix folytatás!

A Versus Evil kiállt a közönség elé, miután a szeptemberben PlayStation 4-re és PC-re megjelent Afro Samurai 2: Revenge of Kuma, amely a felvonás a háromból, finoman fogalmazva is oltári nagy bukás lett. Be is jelentették, hogy sajnálják, hogy ennyire förtelem lett a játék, így egyrészt a folytatások nem fognak elkészülni, másrészt pedig úgy határoztak, hogy vissza fogják téríteni a pénzt a vásárlóknak – lényegtelen, hogy az alapjátékot, esetleg a Season Passt vették meg. Igaz, erre még kell egy kicsit várni, ugyanis a Sony rendszerén keresztül ilyesmit más még nem valósított meg, de a Versus Evil meg fogja találni a módját.

Amúgy ez eléggé szemét húzásnak tekinthető, hogy így a folytatások el sem fognak készülni, mert ki tudja, mit lehetett volna az amúgy érdektelennek nevezhető Afro Samurai 2-ből még kihozni. Lehetséges, hogy talán jobb lett volna a második és a harmadik rész, de ezt így már sosem fogjuk megtudni.

Most már megvenni sem lehet sem a Steamen, sem a PlayStation Store-on a játékot, ugyanis mindkettőről leszedték. Így ez valami olyasmi, mint a Ride to Hell: Retribution – annyira sz*r lett, hogy vállalhatatlan lett a folytatása!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu