Tényleg nem lesz Dead Or Alive Xtreme 3 Ázsián kívül?!

A Dead or Alive ugye egy régóta ismert verekedős játék, amely már PlayStation 4-en is megfordult – és le is teszteltük -, de ennek van egy spin-off ágazata is. Az Xtreme nem arra megy, hogy kiüssük a másikat, hanem sportjátékként hívja fel magára a figyelmet. Fel is hívta már a korábbi részeivel. Miről is beszélünk?

Ha eddig nem volt probléma, most mégis mi a fenéért kell belekötni abba, hogy a hölgyek mellei ringanak a játékban? Kit zavar?Nos, az Xtreme 3 – amely két alcímmel (Fortune PS4-re, Venus PS Vitára) érkezik – folytatja az Xtreme ama hagyományait is, amely szerint a hölgyek eléggé minimális ruházatban röplabdáznak. Ez persze sikeresen kiütötte a biztosítékot a szexualitást el nem viselők körében. Habár korábban még volt arról is szó, hogy nagy igény esetén Európában és az Egyesült Államokban is kapható lesz az Xtreme 3, a tegnapi nap során a franchise Facebook oldalán bejelentésre került, hogy erről szó sem lehet, nem lesz nyugati kiadás! Az indoklás? Problémás lenne szerintük, ahogy a hölgyek megjelenítésre kerültek a játékukban, ha elérhető lenne termékük Amerikában és Európában.

 

Ha eddig nem volt probléma, most mégis mi a fenéért kell belekötni abba, hogy a hölgyek mellei ringanak a játékban? Kit zavar? Miért kell megakadályozni a szabadabb játékkínálatot? Csak gratulálni tudunk. Marad az import, mert lesz angol verzió is február végén, amikor is megjelenik a Dead Or Alive Xtreme 3.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu