Beyond: Two Souls – PS3 vs. PS4 összehasonlítás [VIDEO]

A DigitalFoundry újfent letudta a kötelező penzumot azzal, hogy a 2013-as PlayStation 3-as és az idei PlayStation 4-es portját egymásnak eresztette a Beyond: Two Souls-ból. A kurrens-gen portot kizárólag digitálisan, azaz a PS Store-on lelhetjük fel, de minden bizonnyal lesz majd bolti kiadás is, amint március elején megérkezik a Heavy Rain PS4-es portja is.

Miközben a PS3-as eredeti képes a 30 képkockás képfrissítésről gyakrabban lemenni a 20-as régióba, a PS4-es kiadás többnyire tartja a kötelezőt – el is várható az erősebb hardvernek köszönhetően. Mondjuk az kicsit érdekes, hogy ebben a portban sem mentek rá a 60 FPS-re. Tény, hogy grafikailag egy komolyabb ráncfelvarrást kapott a Quantic Dream játéka – és a Heavy Rain is milyen lesz, huh… -, de itt sem mentek rá a nagyobb framerate-re. Érdekes.

Ne feledjük, aki megveszi a Beyond PS4-es kiadását, a Sony ígéretei szerint egy, eddig még meg nem határozott mértékű kedvezménnyel szerezheti be a Heavy Rain portját is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu