Menu

Valentino Rossi The Game – Újabb legendával dolgozik a Milestone [VIDEO]

A Milestone újabb játékot jelentett be. Miközben az elhalasztott Sebastien Loeb Rally Evo és az MXGP 2 is készül náluk, egy harmadik játékra is számíthatunk. Habár (még) náluk van a MotoGP licensze is, inkább úgy fogják összehozni a jövő évi gyorsasági motoros-világbajnokságra épülő játékukat, hogy annak jelenlegi legnagyobb motorosára, Valentino Rossira fognak összpontosítani.

Mivel „A doktor” is olasz, így a fejlesztőkkel anyanyelven kommunikálhat az olasz veterán, akinek sajnos idén nem sikerült összehoznia a 10. világbajnoki címét. Persze Rossi történelmébe bővebben is betekinthetünk, így akár rally autóba is ülhetünk, vagy némi motokrossz is befigyelhet a játék során. (Mibe, hogy kihagyják Rossi F1-es tesztjét, amit a Ferrarival végzett?)

Ez mind szép és jó, de ha ennyi műfajt fognak keverni egy játék során, mennyire lesz borzalmas a fizika? Hogyan fogják megoldani, hogy ne legyen játszhatatlan a végeredmény? Remélhetőleg nem lesz sokat akar a szarka történet ebből. Megjelenés 2016 júniusában PS4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu