Menu

Új Mighty No. 9 trailer – Bring It! [VIDEO]

A Mighty No. 9 hatalmas ígéretekkel menetelt a Kickstarterre, végül elérvén azt, hogy jóformán az összes létező platformra összekalapozott összesen négy millió dollárt. Aztán jöttek a halasztások (most februárra tűzték a megjelenést). Eközben a játék finoman szólva… nem valami látványos, a legújabb trailer pedig – amely a Bring It! nevet kapta – egy kicsit furcsa lett, főleg a narrátor miatt.

Három új módozatot láthatunk a videóban a Comcept játékából. Az első a boss rush mód, ezt szerintünk nem kell részletezni. A második a Challenge mód, ezt sem nagyon kell kifejtenünk. Aztán ott van a One Hit Death Maniac mód, itt pedig az áll fenn, hogy egy találat, és halál. Akármi talál el. Szóval nem szabad megsebződni, mert különben oda az életünk. (Ez főleg a speedrunnereknek lesz érdekes kihívás, hogy tökéletesítsék majd az útvonalakat.)

Játszhatunk majd együtt, illetve egymás ellen is, de ha úgy tartja a kedvünk, akkor egy kiválasztott pályán akár versenyt is futhatunk a célig. Ez mind szép és jó, de tényleg, mi került ezen négy millió dollárba? A Red Ash elbukott projektet finanszírozták meg ebből? Ejj…

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu