Dead or Alive Xtreme 3: A Koei Tecmo végső nyilatkozata

Mostanában a Dead or Alive bunyós széria spin-offjának, az Xtremenek a harmadik része okoz nagy felháborodást, de nem azért, mert gyengének ígérkezne a játék, vagy mert unalmasnak tűnne. Ehelyett a kiadó mentalitása a gond, ugyanis túlzottan – valljuk be – gyávák megtenni azt, amit mindenki más megtenne a Koei Tecmo helyében.

Ugye eddig az volt a helyzet, hogy a túlzottan szexuálisként ábrázolt hölgyek miatt a játék kizárólag Japánban és az ázsiai régióban angol nyelven lesz elérhető. Erre reagált a HuniePop fejlesztője, a HuniePot is, akik kapásból perkáltak volna egy millió dollárt az észak-amerikai régióban történő kiadás engedélyezéséért. Ez a történet folytatódik tovább.

A Tecmo Koei legújabb nyilatkozata szerint a kiadó Facebook oldalán tett kommentek nem tükrözik a cég álláspontját, és továbbra is marad az ázsiai területeken a Dead or Alive Xtreme 3. Szóval ahelyett, hogy garantáltan felkaptak volna egy kisebb köteg pénzt a kiadásért, így a Play-Asia fog keresni a játékukon, mivel importálni fogják dögivel a bikinis strandröplabdázást. Gratulálunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu