DiRT Rally – Készülne a konzolos változat?

A DiRT Rally jelenleg PC-exkluzív: a Steamen korai hozzáférésű státuszban leledző Codemasters-játék korábban már téma volt az oldalunkon. Régebben már fontolgatták, hogy a PC-s verzió befejezése után átportolják PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt az idei rallyjátékok eddigi gyöngyszemét. (Meg akár a 2016-osét. Attól függ, hogy a WRC 6 milyen lesz, nem is beszélve a Sebastien Loeb Rally Evoról.)

Úgy tűnik, hogy a Codemasters már csendben portolja a játékot a kurrens-gen konzolokra, ha hihetünk a tajvani Gameratings.org besorolásának. És miért is ne hinnénk nekik? Erről az oldalról szivárgott ki a Zombi U-ból lett Zombi PS4/X1/PC portja, továbbá a Grow Home is.

Tehát nem kell aggódni, kedves raliszimulátor-rajongók: minden esély megvan arra, hogy 2016-ban konzolon is elámuljunk a DiRT Rally-tól, ugyanis nagyon komolynak ígérkezik a játék. Kőkemény szimulátor is lehet, amellyel talán a mostani geneárció Richard Burns Rally-ja is lehetne. (Tényleg, ebből csoda, hogy nincs PS4/X1 port…)

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu