Grand Theft Auto PlayStation 3-ra? Nem a GTA V, hanem… [VIDEO]

A PlayStation 3 hiába közelít a tizedik születésnapja felé, még mindig sok helyen ez pihen a TV közelében. A konzolon hatalmas sikert aratott a Grand Theft Auto V, amely 2013 őszén, pár hónappal a kurrens-gen konzolok piacra lépése előtt érkezett közénk. (Így nem csoda, hogy 2015 elején jött a PS4/X1 port is.) De közben megjelent egy másik GTA játék is a jó öreg PS3-ra!

Visszamehetünk Los Santos városába is, mivel a Grand Theft Auto San Andreas is megjelenik PS3-ra. A poén az egészben az, hogy lemezes változatban is piacra került a Rockstar játéka! Érdekes… úgy tűnik, hogy még egy utolsó alkalommal ki akarnak sajtolni CJ-ből és bandájából egy kisebb köteg pénzt.

Amúgy a tavalyi év során az Xbox 360 is megkapta a San Andreas-dózisát, így valahogy számíthattunk is a PS3-as kiadásra is. A 720p-s kiadásból sajnos hiányzik a soundtrack egy nagyobb része, úgyhogy nem teljesen azt kapjuk, mint anno PS2-n. Hiába, a fránya licenszek keresztbe tudnak tenni… Az eredeti játékról itt olvashatok.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu