Resident Evil 2 Remake: Tisztázzuk, mi is lesz ez

Miután a Resident Evil első részének remasterelése sikeres lett, a Capcom tovább folytatja a szériát a N64-ről GC-re átpakolt, majd azon kiadott 0 arcfelvarrásával, miközben a 6 és a 2 is újabb kezelést kap. A 2 új kiadását már bejelentették, hogy készül, de eddig nem voltuk teljes mértékben biztosak: ez egy remake, vagy csak egy HD remaster lesz? Válaszokat kaptunk.

Ugye korábban írtunk arról, hogy az Invaders Games – akik szintén dolgoztak egy Unreal Engine 4-alapú remake-en a hivatalos bejelentésig – látogatást tett a Capcomnál, de ők nem mondhattak sokat. Ezt megfejelte a Capcom pénzügyi jelentése, amelyben meg remasternek nevezték a készülő RE2-t. Most akkor mi is lesz ez? Stuart Turner, a Capcom egyik alkalmazottja tisztázta Twitteren: nem remaster lesz, hanem egy, alapjairól újragondolt játék. Tehát egy remake, a pénzügyi jelentés pedig csak egy félrefordítást tartalmazott.

Mi csak attól tartunk, hogy akciójátékká alakul a RE2. Csak ne legyen olyan, mint mondjuk az 5 volt, mert akkor nem nagyon fogunk kesztyűs kézzel bánni a végeredménnyel.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu