DiRT Rally – Készen van PC-re, hivatalos a konzolos port!

Korábban már esett szó arról, hogy a DiRT Rally, amely a Steam korai hozzáféréses rendszerében volt hónapokon keresztül, kapni fog egy konzolos portot – igaz, ezzel kapcsolatban hivatalosan nem nyilatkozott még a Codemasters. Most viszont, hogy a Steamen befejezett állapotra lépett ki az igencsak realisztikus rally játék (amely 38 euróba kerül Steamen jelenleg), már hivatalossá vált, hogy a DiRT Rally konzolokra is érkezni fog.

Már azt is tudjuk, hogy mikor csúszik be a PlayStation 4/Xbox One párosára a DiRT Rally: április ötödikén. Amit eddig láttunk belőle, nagyon durva – mi úgy véljük, hogy egy elég magas színvonalat mutatott be a Codemasters, amelyet nehéz lesz a riválisoknak, a Milestonenak (Sébastien Loeb Rally Evo) és a Kylotonn-nak (WRC 6, mert kizárt, hogy ne legyen új felvonás a rali-vb licenszéből) felülmúlni.

Két dolgot kell a konzolos portnak felmutatnia: egy stabil framerate-et – az ilyen műfajban kifejezetten fontos! -, illetve minél több kormányt legyen képes támogatni, mert ez sokak számára nagyon is fontos. Minden más adott a sikerhez.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu