Cyberpunk 2077 – Esélyes a 2016-os megjelenés!

A CD Projekt RED-del kapcsolatban bátran kijelenthetjük, hogy ritkán jelentkeznek játékokkal, igaz, azok viszont egész korrekt minőséget nyújtanak, illetve a The Witcher 3: Wild Hunt esetében még hónapokkal a megjelenés után is folyamatosan érkeznek a frissítések a játékhoz. De most megvan arra az esély, hogy a lengyel fejlesztők két év alatt két játékkal rukkoljanak elő!

Talán még emlékszünk a Cyberpunk 2077-re, amelyet már több, mint három éve jelentettek be. Erről a játékról többnyire semmit nem hallottunk azóta, pláne annak tükrében, hogy a fejlesztők a The Witcher 3-ra gyúrtak rá. Igen ám, de jövőre ama történet véget fog érni a második kiegészítővel, azaz nekiállhatnak valami másnak. Ez a játék lehet a Cyberpunk 2077, amely nagyobbnak és tartalmasabbnak ígérkezik Geralt utolsó történeténél. Ha minden igaz, a pletykák szerint a játékot még 2016-ban szeretnék kiadni.

Amikor bejelentették, csak a PC-t nevezték meg platformnak, de mi nem tartjuk kizártnak, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is kijöjjön eme cyberpunk RPG. Addig is várjuk a hivatalos információkat a fejlesztőktől, mert naná, hogy nem erősítettek meg semmit.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu