System Shock 3 – Új információk!

Miközben készül az első rész remake-je, a System Shock csendben egy új felvonást is kaphat. Úgy tűnik, hogy nem a Night Dive Studiostól fog érkezni (ők a remake-elők), bár ők is utaltak arra, miszerint készülhet egy folytatás. Az Otherside Entertainment ugyanis már teasel valamit, ami eléggé gyanúsnak tűnik az eddigiekből kiindulva.

Ezen az oldalon megy egy visszaszámláló, ahol még majdnem öt nap van még vissza. Mellette egy gyanús szöveg: szánalmas hús-csont lény, azt hiszed, meg tudsz hackelni? Hajjaj! Igaz, az Otherside közben máson is dolgozik – Underworld Ascendant -, ám ez már elég gyanús.

Az Otherside alapítója Paul Neurath, aki a Looking Glass Studios (az eredeti System Shock fejlesztője) társalapítójaként volt anno jelen, de Ken Levine, a System Shock 2 rendezője is itt van, úgyhogy a csapat nem nevezhető fakezűnek.

Még nem tudjuk, hogy mire számíthatunk, lehetséges, hogy az Underworld Ascendanthoz hasonlóan itt is egy crowdfunding projektként fog először felbukkanni Shodan. Mert Shodan kihagyhatatlan.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu