Tekken 7 – Arcfelvarrás új karakterrel [VIDEO]

A Tekken 7 alakul, alakulgat… játéktermi formájában. Tegnap bejelentésre került a franchise atyja, Katsuhiro Harada által, hogy érkezik egy frissítés az arcade változathoz, amellyel az elnevezés Tekken 7: Fated Retributionre változik. A frissítésben új harcosok, kosztümök és még szebb grafika kerül a szemeink elé – utóbbin nem lepődtünk meg annyira, elvégre a játék az Unreal Engine 4-et használja, amiben van kakaó bőven.

De miért is írunk erről? Nos, a Tekken 6 is kapott egy játéktermi újítást, a Bloodline Rebelliont – végül a konzolos kiadás is erre épült. Ezek után az lenne a követendő példa, hogy a Tekken 7 is a frissített kiadásra épüljön PlayStation 4-en és Xbox One-on.
A végére a meglepetés: a Street Fighter szériából (is) ismert Akuma is játszható karakter lesz! Érdekes, hogy Katsuhiro Harada információi szerint a történetbe tökéletesen be fog illeszkedni Akuma. Hogy erre miként kerül sor, azt még nem tudjuk, de a videóból kiindulva nem lesz gyenge eresztés őkelme.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu