Yakuza 6 – Itt az első trailer! [VIDEO]

Tegnap két videó is az internetre került a Yakuza-val kapcsolatban. Mivel sajnos a Ryu ga Gotoku Kiwami (Yakuza Kiwami), a Yakuza első részének PlayStation 4-es remakejével kapcsolatban nem látunk esélyt arra, hogy nyugaton megjelenjen. Így térjünk is rá rögtön a Yakuza 6-ra. Ezzel kapcsolatban bár nincsen információ arra, hogy lesz ebből angol kiadás, mi úgy sejtjük, hogy a Yakuza 0 sikerén fog múlni, hogy lesz-e belőle lokalizáció, avagy sem.

A trailerben naná, hogy Kazuma Kiryut látjuk, ahogy Kamurocho utcáin sétálva egy-két (…jó, lesz az több is) rosszfiút kiüt. Elég ütős a grafika! Látszik, hogy a kizárólag PlayStation 4-es fejlesztésnek köszönhetően látványosabb a vizualitás, mint ami a 0-ban volt – az Japánban PS4-re és PS3-ra is megjelent.

A japán megjelenés 2016 őszén lesz esedékes, ha mákunk van, akkor talán jövőre ilyenkor már tudni fogjuk, hogy készítenek-e belőle nyugati kiadást, avagy sem. Elvégre nagy nehezen az 5-ből lett és a 0-ból is lesz. Az Ishint megértjük, hogy kimaradt, az ugye a japán történelmen alapult.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu