King’s Quest – Megjelent a második epizód! [VIDEO]

A King’s Quest végre folytatódik – amikor július végén megjelent az első fejezet, a Knight To Remember, még számítottunk arra, hogy talán még ősszel érkezhet a folytatás, a Rubble Without A Cause. Bár megjelent a nyár végén a teaser, hónapokig síri csend lett, végül december elején jelentkezett a Sierra és a The Odd Gentlemen: nyugi, készül a folytatás, de egy kicsit késik!

A mai nap már nyugodtan fel lehet keresni a PlayStation Store-t (PlayStation 4-en és PlayStation 3-on egyaránt), ugyanis már elérhető Graham király történetének folytatása. A PlayStation Plusosok még jobban járnak, ugyanis nekik az első fejezet ingyenesen elérhető decemberben, így a PS4-eseknek remek ízelítőt képes nyújtani a PS Plus előfizetés – bár azzal egyetértünk, hogy a PS Plus előfizetőknek komolyabb játékokat kellene adni, nem pedig egy epizódot egy készülőfélben levő játékból.

A bejelentéshez természetesen egy launch trailer is dukál, ez a hír alatt megtekinthető. A hét végére minden bizonnyal már a teszttel is jelentkezni fogunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu