Újabb közösségi kampányt indított a Sony

A Sony ezúttal azzal kapcsolatban érdeklődik a Twitteren, hogy a PlayStation 4-tulajok mely PlayStation 2-es játékkal játszanának szívesen a kurrens Sony konzolon. (Bár mi még mindig azon a véleményen vagyunk, hogy alapból többet kellene támogatni, ráadásul nem fizetős megoldást kéne alkalmazni.)

Dave Thach, aki a PlayStationemulációval kapcsolatban tett fel egy kérdést. A Sony Computer Entertainment Worldwide alatt az amerikai nemzetközi szoftverfejlesztéséért felelős úr azt tudná meg tőlünk, hogy mit látnánk szívesen a bő PS2-es kínálatból PS4-en? Egyszerűen adhatjuk meg a választ: ha van Twitter profilunk, írjuk le a játék nevét, majd a #PS2PS4 hashtaget csapjuk hozzá. Az egyik szerkesztőnk poénból egy borzalmas FPS-t adott meg példának, de mi nem vállaljuk érte a felelősséget.

Igaz, jó lenne trófeázni mondjuk a Crash Tag Team Racinget PS4-en, de pénzbe kerülne felkapni a játékot annak ellenére is, ha ott van a gyűjteményünkben az eredeti lemez. Mindennek ára van.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu