Dupla Kingdom Hearts-dózis a Jump Festáról [VIDEO]

A Square Enixnél ezúttal két Kingdom Hearts játék is készül eme pillanatban is: az Unreal Engine 4-et alkalmazó 3. fő epizód mellett a szinte felfoghatatlan elnevezésű HD 2.8 Final Chapter Prologue is készül a PlayStation 4-re. Mind a két játékot bemutatták a Jump Festán.

A HD 2.8 Final Chapter Prologue PlayStation 4-exkluzív címként több játékot fog tartalmazni: a Dream Drop Distance HD a Nintendo 3DS-ről ugrik át a Sony konzoljára, az idáig csak Japánban elérhető mobilos Unchained χ-ből a jeleneteket, plusz egy új játékot is, a 0.2 Birth By Sleep – A Fragmentary Passage-et is a Blu-ray lemezre fogják rakni. Ez a legutóbbi fogja összekötni a történéseket a Kingdom Hearts 3-mal (lehet még követni?), úgyhogy ezzel is próbálják a vásárlókat duplán is költekezésre bírni.

A videóból láthatunk nem kevés Kingdom Hearts 3 játékmenetet, a csatában pedig az Attraction Flow támadásba is betekinthetünk, ami vadonatúj mozdulatnak ígérkezik. De mégis mikor fog ez megjelenni? A HD 2.8 Final Chapter Prologue 2016-ban jön, de a 3, amely Xbox One-ra is elérhető lesz, még mindig nem rendelkezik megjelenési dátummal… pedig olyan látványos és bájos már most is!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu