Egy újabb hackercsoport veszélyezteti a karácsonyi békés játékot

Ha még emlékszünk 2014 karácsonyi napjaira, akkor még emlékeink között felbukkanhat az, hogy a Lizard Squad névre hallgató hackerbanda letámadta az Xbox Liveot és a PlayStation Networköt egyaránt. Az idei év szeretett ünnepét is elronthatják. Igaz, ezúttal egy másik hackercsoport fenyegetőzik a karácsonyi hackertámadással.

Ezúttal egy teljes hétre lelőhetik a PlayStation Networköt és az Xbox Liveot a Phantom Squad névre hallgató kör tagjai – korábban több játékot is az állításuk szerint ők támadtak meg. Call of Duty: Black Ops III, Star Wars: The Old Republic, Grand Theft Auto 5, Reddit, mégpedig azért, mert „a kiberbiztonság nem létezik”.

Még nem tudjuk, hogy valóban megtörténik-e az online rendszerek megtámadása, de reméljük, hogy ez egy intelmes jel lesz mind a két hálózat számára. Talán nem lesz ebből gond, de ha mégis, akkor előre szóltunk! Érdemes bekészíteni valami B tervet, de ne a Reszkessetek betörők kilencszázadik ismétlése legyen az!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu